Titel Landings-pagina

Nespresso Experience Utrecht

Het drinken van Nespresso koffie is een bijzondere ervaring, dit staat hoog in het vaandel bij Nespresso. Elke stap in het proces is belangrijk voor het uiteindelijke product van de koffiecups. Je kunt proeven dat deze koffie zorgvuldig is ontwikkeld. Elke koffie van Nespresso is van duurzame kwaliteit, om zo een positieve impact te hebben op milieu en maatschappij.

Met zorg hebben wij een menukaart samengesteld voor de perfecte combinatie om de complete Leonidas & Nespresso Experience te ervaren.

Titel Landings-pagina

Titel Landingspagina

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ontdek Ons assortiment

Nespresso

Nespresso maakt altijd kritische keuzes om zo de perfecte koffie tot stand te laten komen.

Alle koffie van Nespresso is namelijk van duurzame kwaliteit. Ook de herkomst en de blends van elk kopje koffie zijn altijd van hoge kwaliteit. Bij elke stap in het proces is Nespresso toegewijd om hun kennis en passie voor goede en bijzondere koffie te delen.

Ontdek meer van Nespresso

T's Teas

Wij bieden ook thee aan van T’s. Deze thee biedt een bijzondere ervaring, ook voor de echte theeliefhebbers. In onze winkel aan de Parijsboulevard in het Utrechtse Leidsche Rijn Centrum kunt u met het bijzondere theeconcept van T’s kennismaken en zelf ook ervaren.

T’s werkt vanuit hun liefde voor het onderschatte theeblad en wij delen deze liefde graag.

Ontdek meer van T’s