Assortiment

Elke combinatie van Nespresso koffie en Leonidas bonbons is een bijzondere ervaring, ontdek hier ons assortiment en laat je verwonderen. Bestel jouw producten hier en kom ze afhalen in onze winkel in Leidsche Rijn, Utrecht. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze winkel om het assortiment te bewonderen en te proeven.

Bonbons Utrecht

Wordt jij ook zot van de overheerlijke Belgische bonbons van Leonidas? De bonbons van Leonidas worden al jaren op traditionele wijze bereid. De chocolade en de ingrediënten zijn met gevoel voor smaak van over de hele wereld bij elkaar gebracht. Hoewel er vele verschillende smaken zijn, kun je bij ze allemaal zeker zijn van één ding: ze bezorgen je een geluksmomentje.

 • Casaléo Noir

  Praliné met gepofte rijst.
 • Casaléo Lait

  Praliné met gepofte rijst
 • Bûche Blanc

  Zachte praliné
 • Bûche Noir

  Zachte praliné.
 • Noisette Masquée Noir

 • Noisette Masquée Blanc

  Praliné met een hele hazelnoot.
 • Louise Fondant

  Praliné met karamelsmaak.
 • Manon Café Fondant

  Koffieroombotercrème, praliné en een hele hazelnoot.
 • Manon Café Lait

  Koffieroombotercrème, praliné en een hele hazelnoot.

Een hemelse combinatie

Wat past er bij de zoete weldadigheid van chocolade? Precies. De robuuste en bittere smaak van koffie. Daarom hebben we er bij Leonidas Utrecht voor gekozen de bonbons van Leonidas samen te brengen met de Nespresso koffie. Deze kwalitatief hoogstaande merken vormen samen een hemelse combinatie!

Jij staat centraal

Wij willen jou en je smaakpapillen centraal stellen, je het beste bieden wat er onder de hemel te krijgen is. Daarom hebben we er voor gekozen ons assortiment verder uit te breiden met de verfijnde en verrassende theesmaken van theemerk T’s. Zo drink je bij ons bijvoorbeeld thee uit een wijnglas; niet omdat het leuk is (oké, ook omdat het leuk is), maar omdat het iets toevoegt aan de smaakbeleving. In de zomer kun je zomaar even bij ons binnen lopen om een ijsje te halen, omdat wij voor jou ook het Italiaanse schepijs van Carte D’Or hebben toegevoegd aan ons assortiment van geweldige merken.

Kom langs!

Dus, ben jij iemand met een voorliefde voor kwaliteit, een zoetekauw met gevoel voor smaak? In onze chocolaterie staan we voor je klaar en kunnen we je adviseren over de beste smaakcombinaties. Zo hebben wij, na veel proeven, perfecte paartjes voor je samengesteld. Voel je vrij om langs te komen en zelf te proeven voor je een beslissing neemt over welke bonbon het beste bij jou past. Je vindt ons aan de Parijsboulevard in Leidsche Rijn Centrum, Utrecht.