Assortiment

Elke combinatie van Nespresso koffie en Leonidas bonbons is een bijzondere ervaring, ontdek hier ons assortiment en laat je verwonderen. Bestel jouw producten hier en kom ze afhalen in onze winkel in Leidsche Rijn, Utrecht. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze winkel om het assortiment te bewonderen en te proeven.

Kerst in Utrecht

Kom langs tijdens het winkelen in Utrecht. Waar beter kun je inkopen doen voor de , dan in deze gezellige stad? De gezamenlijk doorgebrachte avonden in december bieden je een goed moment om je dierbaren te laten blijken hoeveel ze voor je betekenen. Kerstmis Utrecht is onlosmakelijk verbonden met menselijke relaties. Waar woorden soms tekortschieten, zeg je zoveel meer met een chocolade cadeau. Zo zal onze verassingsdoos de ogen van je bejaarde (groot)ouders weer doen stralen. Maak je met ons kerstassortiment je moeder in een klap gelukkig en de kortste weg naar het hart van je lief, bereik je zonder enige twijfel, met een doos Leonidas pralines.

Leonidas in Utrecht heeft grote, kleine, dure en goedkope chocoladegeschenken voor je. Zoals originele Belgische pralines. Speciaal voor de feestdagen in leuke kerstvormen gegoten. Ook vind je bij ons, kant-en-klaar verpakt in een feestelijke geschenkverpakking, een kerstballen en –boompjes assortiment. Voor de surprisemakers: de kerstballen zitten in een 6-kantige cilindervormige box en de kerstboompjes in platte doos. Liever een kerst chocolade cadeau met gewone chocolaatjes, maar wel in een kerstgerichte geschenkdoos? Kies dan voor het Leonidas Kerstmis ronde pralines assortiment. Je kerstfeestcadeau Utrecht kun je met een gerust hart bij ons kopen. Want, ondanks de prijsdruk van grondstoffen, vervoers-  en arbeidskosten houdt de chocolatierfabriek vast aan het originele recept van Leonidas Kestekides. Net als 100 jaar geleden, worden onze chocoladeproducten nog altijd bereid met 100% cacaoboter en zonder palmolie. 

Dus, voor iedereen die van plan was, om voor de kerstinkopen er een dagje binnenstad van te maken: kom langs tijdens het winkelen in Utrecht. Kijk en proef, onder het genot van een lekkere kop Nespresso koffie, welke chocolaatjes en pralines je dit jaar, als kerstcadeau koopt. Kerst in Utrecht, je maakt het net even feestelijker met de chocolade van Leonidas.

 • Casaléo Noir

  Praliné met gepofte rijst.
 • Casaléo Lait

  Praliné met gepofte rijst
 • Bûche Blanc

  Zachte praliné
 • Bûche Noir

  Zachte praliné.
 • Noisette Masquée Noir

 • Noisette Masquée Blanc

  Praliné met een hele hazelnoot.
 • Louise Fondant

  Praliné met karamelsmaak.
 • Manon Café Fondant

  Koffieroombotercrème, praliné en een hele hazelnoot.
 • Manon Café Lait

  Koffieroombotercrème, praliné en een hele hazelnoot.