Assortiment

Elke combinatie van Nespresso koffie en Leonidas bonbons is een bijzondere ervaring, ontdek hier ons assortiment en laat je verwonderen. Bestel jouw producten hier en kom ze afhalen in onze winkel in Leidsche Rijn, Utrecht. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze winkel om het assortiment te bewonderen en te proeven.

Chocolade Utrecht

Geniet jij net zo van Belgische chocolade als wij? De bonbons van Leonidas worden al jaren volgens traditionele receptuur bereid. De ingrediënten: de chocolade, de noten, de vruchten worden die gebruikt worden komen van over de hele wereld. Ook al verschillen de bonbons qua smaak van elkaar, ze bezorgen je allemaal een lach op je gezicht. Een bonbon van Leonidas is een momentje van geluk.

 • Napolitain 72%

  Pure originechocolade, 72% cacao.
 • Napolitain Nibs

  Pure chocolade met stukjes cacaoboon.
 • Napolitain Orange

  Pure chocolade met sinaasappelsmaak
 • Napolitain Feuilletine

  Melkchocolade met stukjes feuilleton
 • Napolitain Blanc

  Witte chocolade.
 • Napolitain Noir

  Pure chocolade.
 • Napolitain Lait

  Melkchocolade
 • Casaléo Noir

  Praliné met gepofte rijst.
 • Casaléo Lait

  Praliné met gepofte rijst

Leonidas en Nespresso


De donkere, bittere smaak van koffie gaat enorm goed samen met de zoete weldadigheid van chocolade. Bij Leonidas Utrecht vonden we daar iets mee moesten doen. Wij hebben Leonidas bonbons daarom samengevoegd met een ander merk dat gewend is aan het leveren van topkwaliteit: Nespresso. Wij kunnen wel zeggen, nu we geproefd hebben, dat dit werkelijk een hemelse combinatie heeft opgeleverd.

Jouw beleving centraal


In onze chocolaterie staat jouw beleving centraal, genieten en gezelligheid staan voorop. We willen jouw smaakpapillen verwennen en verrassen, daarom zijn we altijd op zoek naar toevoegingen aan ons bestaande assortiment. Je kunt bij ons thee drinken uit een wijnglas, als onderdeel van de nieuwe ervaring en theesoorten die we aanbieden via theemerk T’s, omdat het leuk is – maar ook omdat het iets toevoegt aan de ervaring die thee drinken is. En in de zomer kun je als IJsliefhebber ook bij ons terecht, wij hebben namelijk Carte d’Or ook nog toegevoegd aan onze melange van topmerken.

Kom bij ons langs!


Dus, houd je net als wij zo van de luxe van Belgische Bonbons en Italiaanse koffie? Wij nodigen je van harte uit om langs te komen. Zodat je de smaken in je op kunt nemen en kunt genieten van de gezellige sfeer in onze cafe. Wij hebben verschillende perfecte paartjes samengesteld van bonbons en koffiesoorten (en/of theesoorten), zodat je op een fijne wijze kennis kunt maken met de kracht van Leonidas, Nespresso en T’s. Je kunt ons vinden aan de Parijsboulevard in Leidsche Rijn, Utrecht. Onze deur staat voor je open!