Assortiment

Elke combinatie van Nespresso koffie en Leonidas bonbons is een bijzondere ervaring, ontdek hier ons assortiment en laat je verwonderen. Bestel jouw producten hier en kom ze afhalen in onze winkel in Leidsche Rijn, Utrecht. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze winkel om het assortiment te bewonderen en te proeven.

Chocolade Cadeau Utrecht

Bij ons vind je de lekkerste en meest originele chocolade geschenken. Niet alleen lekker en origineel van recept, maar ook origineel in uitvoering en verpakking. Leonides Kestekides, de naamgever aan onze verrukkelijke chocoladedelicatessen, was degene die de chocolade praline creëerde. Nog altijd is het merk Leonidas voorloper op het gebied van pralines, bonbons en andere chocoladewaren.

Ons aanbod chocolade cadeaus in Utrecht is een van de meest uitgebreide. Naast een grote selectie losse chocoladecreaties, bieden we je de keuze uit kant-en-klare chocolade cadeauboxen. Zowel als cadeau voor hem, als voor haar, hebben we chocolade in toepasselijke geschenkverpakking. Heb je liever geen thema of smaak gebonden chocoladecadeau? Vraag dan naar onze neutrale, maar nog steeds originele chocolade geschenken. Voor zakenrelaties, als bedankje of blijk van waardering aan je personeel, de buurman of anderzijds iemand, waarvan je vindt dat die het verdient.

Allemaal komen we weleens op een punt in ons leven dat we hard aan een beetje geluksgevoel toe zijn. Als dat er qua levensomstandigheden niet echt inzit, is het tijd voor een chocolademomentje. Daarom is chocolade altijd een succes om te geven. Bij Leonidas Utrecht hebben we originele chocolade geschenken voor iedere gelegenheid. Als cadeau voor hem, omdat hij al weken thuiszit met een voetbalblessure en als cadeau voor haar, omdat ze net een wolk van een kind heeft gebaard. Wil je gewoon snel een origineel chocolade geschenk, omdat je geen flauw idee hebt, waar je die persoon anders blij mee kunt maken, zit je met een doos Leonidas pralines ook altijd goed. Mag het juist wél persoonsgericht zijn, maar vind je de cadeauboxen te algemeen? Laat ons een verassingspakket voor je maken of zoek zelf de lekkerste pralines uit. Het meest originele chocolade cadeau is immers een gepersonaliseerde chocolademix die met liefde en aandacht is samengesteld. 

 • Casaléo Noir

  Praliné met gepofte rijst.
 • Casaléo Lait

  Praliné met gepofte rijst
 • Bûche Blanc

  Zachte praliné
 • Bûche Noir

  Zachte praliné.
 • Noisette Masquée Noir

 • Noisette Masquée Blanc

  Praliné met een hele hazelnoot.
 • Louise Fondant

  Praliné met karamelsmaak.
 • Manon Café Fondant

  Koffieroombotercrème, praliné en een hele hazelnoot.
 • Manon Café Lait

  Koffieroombotercrème, praliné en een hele hazelnoot.